Cupcakeclub, een serie voor kinderen vanaf 8 jaar

Voor kinderen vanaf 8 jaar schreef Marion van de Coolwijk deze vrolijke boeken  over de Cupcakeclub. Het zijn niet alleen smakelijke verhalen, maar er staan ook recepten en leuke weetjes in deze boeken. De vader van Zilver heeft een eigen bakkerij. Hij is niet de beste bakker, maar zijn cupcakes zijn altijd heerlijk. Natuurlijk wil iedereen het recept hebben van die lekkere cupcakes… maar Zilvers vader weet zelf ook niet meer precies wat de ingrediënten zijn!

In deel twee maken Zilver en haar vriendinnen een grote cupcaketaart voor school. Met de opbrengst wordt er een nieuw schoolplein aangelegd. Maar op de dag van de veiling de taart verdwenen!

In Een toetje om te zoenen is Zilver verliefd op David. Ze vergeet de Cupcakeclub helemaal! De andere leden hebben een goed idee: David moet ook bij club komen. Maar kan hij wel cupcakes maken?
En in Gevaarlijk lekker doet de Cupcakeclub mee aan een landelijke bakwedstrijd. Hun cupcake is zo groot dat ie niet in de oven van de bakkerij past… als dat maar goed gaat!

Heb je deze delen al (gelezen)?

1. Het geheime recept
2. De verdwenen taart
3. Een toetje om te zoenen
4. Gevaarlijk lekker
De delen in deze serie zijn afzonderlijk te lezen.

(Advertentie)

Met ERWASEENS wordt voorlezen een feestje!